مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی در حین کار

خواستم بدونم من سرکار از ستون افتادم سرشانم تاندونش پاره شد و پلاتین خورد ودیسک گردن هم بر اثر ضربه گرفتم درماه محرم 1402دیم چقدر میشه

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تغلیظ دیه ماه حرام مختص فوت است، بسته به میزان آسیب و شرایط بهبودی توسط پزشکی قانونی میزان صدمات اعلام خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغلیظ دیه شامل شما نمیشود. محاسبه دقیق دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی با واحد اجرای احکام کیفری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و
تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال میشود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغلیظ دیه مختص به فوت است و اختصاص به جراحات ندارد.
تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت می‌گیرد که در نهایت محاسبه دقیق ریالی آن، توسط اجرای احکام کیفری صورت خواهد پذیرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است
که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.
دیه ماه حرام مربوط به دیه فوتی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه شما را پزشک قانونی تعیین می‌نماید ماه حرام ارتباطی به دیه شما ندارد یه مقدارش مشخص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام تغلیظ دیه ماه حرام مختص فوت است میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای میکند

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

فرقی نیست در دیه حرام و غیر حرام
مشهد هستید درخدمتم 09155077604