مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح

باسلام برای همسرم ابلاغیه اومده به این شرح. نوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
مهلت حضور: 5 روز
نوع علت حضور: ادای توضیح
متن ابلاغیه: باتوجه به علت مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد بعنوان مطلع ظرف مهلت مقرر جهت ادای توضیح بادر دست داشتن کارت شناسایی معتبر در این شعبه حاظر شوید .در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد
(بی زحمت معنی این رو به من بگید دست شما درد نکنه)

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

همانطور که از متن ملاحظه میکنید بعنوان مطلع از یک واقعه ای که در دادگاه مطرح هست باید حاضر بشن