مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی ارتش

باسلام پدر من 20 سال پیش فوت شدن و بازنشسته ارتش بودن و حقوق ایشون رو مادرم دریافت میکنن الان من 2 ساله طلاق گرفتم و مادرم در قید حیات هستن خواستم بدونم بعد از فوت مادرم ایا من میتونم برای دریافت حقوق پدرم اقدام کنم ؟ یا حتما باید الان که مادرم در قید حیات هستن برای دریافت حقوق اقدام کنم ؟ چون الان نمیخام از حقوق مادرم کم بشه میخام اگه به بعد از فوت اییشون اقدام کنم ضمنا شعل دولتی و بیمه هم ندارم

پاسخ ها :

رقيه  جباري

رقيه جباري :

استان :

سلام، شما حالم میتوانید اقدام کنید در مورد اقدام از بعد فوت مادر به تصمیم خود شما میباشید