مشاوره حقوقی رایگان - آخرین تغییرات پرونده در سامانه ثنا

سلام من توی سامانه ثنا عضو هستم در تاریخ11/4 توی پرونده ام نوشته شده آخرین تغییرات برای پرونده مربوط به همین تاریخ میباشد ولی نمیدونم چه تغییری اتفاق افتاده است چگونه باید بفهمم که تغییرات چی بوده لطفا راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

امیرعباس عریضی

جناب آقای امیرعباس عریضی :

سلام. بعضی اطلاعات در سامانه قابل مشاهده نیست. فرضاً اگر رأیی صادر شده باشه تا زمان صدور ابلاغیه، اطلاعات دادنامه (اگرچه ثبت شده) ولی فقط برای دفتر دادگاه قابل مشاهده است