مشاوره حقوقی رایگان - تاکنون سامانه ثنا را ثبت نکرده ام اما

باسلام بنده تاکنون اقدام به ثبت سامانه ثنا ننموده ام اما اخیرا متوجه شدم که احتمالا از بنده شکایتی شده و چند بار ابلاغ شده باشد در این صورت چه خواهد شد آیا از نظر دادگاه بیتوجهی بنده به ابلاغ تلقی میشود؟ به عبارتی دیگر به ضررم تمام شده در صورتی که بی خبر بوده ام؟ با تشکر

پاسخ ها :

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

خیر اگر ابلاغ به آدرس منزل شما ارسال شده وشمادرجلسات رسیدگی شرکت نکرده باشید صدور رای حضوری می باشد دراسرع وقت نسبت به ثبت سامانه ثنا اقدام نمایید.