مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

ببخشید موتور منو سال 98 گرفتن رفتم کلانتری میگه پرونده رو پیدا نمی کنن که بهم قبض پارکینگ بدن بعد گفت باید بری یجایی که الان حضور ذهن ندارم که کجا رو گفت ولی گفت نزدیک شیر پاستوریزه که نامه بهت بده ببری پارکینگ کپی قبضتو بگیری بیاری درست کنم ببخشید اگه میشه اسم اونجا رو بهم بگید یا راه حل دیگه ای هست بگید

پاسخ ها :

گم شدن موتور سیکلت توقیف شده در پارکینگ قبض پارکینگ موتور سیکلت توقیف موتور سیکلت موتور سیکلت