مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی موتور سیکلت توقیفی

با سلام، سال 96 موتور سیکلت بنده را یگان امداد در خیابان، توقیف کرد. البته موتورسیکلت پارک بود و مامور یگان امداد، خواست که تفتیش بدنی در ملأ عام بکند، که مانع شدم و درگیر شدیم. نهایتا به کلانتری رفتیم و چون چیزی پیشم نبود، افسر کشیک با مامور یگان امداد صحبت کوتاهی کرد. بنده را به عنوان مشکوک به مصرف مواد بازداشت کردند. نهایتا شب به مواد مخدر انتقال دادند و صبح رفتیم دادگاه انقلاب که بعد از آزمایش و اثبات عدم مصرف، آزاد شدم. اما چون موتور قسطی بود هنوز کارت و سند نداشت؛ نامه آزادی موتور را به یگان امداد از دادگاه انقلاب دادند. ولی بعد از 3 سال هنوز موتورم را پیدا نکردم. چون نه در کلانتری ثبت شده و نه در یگان امداد و نه در پارکینگ. آیا می‌توانم احقاق حق بکنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، بله میتونید شکایت کنید بالاخره صورتجلسه توقیف موتور ت پرونده هست وازدن طریق میتونید شکایت کنید