مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام . میخواستم به دادگاه خانواده برا نداشتن عدم امنیت جانی بخاطر ضرب و شتم
توهین و فحاشی های همسرم نامه یا درخواست بنویسم متن نامه را میشه بگید چطور بنویسم؟؟
در ضمن 2 صورت جلسه در کلانتری دارم و پرونده پزشکی قانونی.
و اصلا نیاز به نفقه ایشون ندارم. فقط میخوام اجازه بیرون رفتن از خونه و همچنین دیدار اقوامم برام. تنهای بدون همسرم. ایشون اجازه خروج از منزل را به بنده نمیدن نه برا درمانی نه برا حتی آرایشگاه. هرجا خودش می ره من را میبره گاهی 60 روز میبره خونه پدرش که این خیلی برای من سخته که در یک اتاق درخانه پدر شوهرم به عنوان مهمان بمانم. لطفا راهنمایی بفرمائید. با کمال تشکر.
گاهی 8 ماه شده بیشتر مادرم را ندیدم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما بهتر است با یک مشاور خانواده یا بهزیستی به صورت تلفنی مشاوره نمایید