مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

همسرم کتک میزنه انقدر که بیرون نمیتونم برم اجازه نمیده از خونه بیرون برم امروز هم شکایت کرده در صورتی که به قصد کشت منو کتک زده چکار کنم نمیزار من برم شکایت کنم صورتم کلا باد کرده و سیاه شده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما شکایت ضرب و جرح را ادامه داده و رها نکنید جهت در یافت دیه و مجازات او و هم چنین دلیل خوبی برای طلاق است اجازه ندهید مانند برده با شما رفتار شود مشکل عدم پیگیری شماست در هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با 110 تماس بگیرید و گزارش بدید تا صورتجلسه کنن