مشاوره حقوقی رایگان - موتور فروشی و چک برگشتی

باسلام خدمت وکلای محترم.
بنده یک عدد موتور را برج٨ به شخصی ب مبلغ ٥٧/٧٥٠/٠٠٠تومان فروختم و ایشان در مقابل یک برگ چک به مبلغ ٦٠میلیون تومان به تاریخ یکماهه (١٣٩٩/٠٩/٠١) به بنده داد که چک بعلت نداشتن موجودی کافی برگشت خورد. صاحب چک شخص دیگریست و ازش آدرسی ندارم. فقط کسی که ازم موتور رو خریده رو میشناسم که میگه من پول ندارم شکایت کن. شکایت کردم و مبلغ دومیلیون بابت رسیدگی دادگاه پرداخت کردم ولی دادگاه واسه ٦ماه بعد بمن وقت رسیدگی داد. الانم رفتم تامین خواسته دادم ولی باید ٦میلیون پول تو حساب دادگاه بریزم اما موجودی ندارم. لطفا کمکم کنید و بهترین راه رو پیش روم بزارید, خیلی سردرگمم.ممنون میشم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که چک از نوع صیادی و چک های جدید است تقاضای اجرائیه چک بدهید اما در صورتی که می‌خواهید همین شکایت خود را ادامه دهید و پول ندارید بدون توقیف اموال رای قطعی بگیرید و در اجرا احکام اموال صاحب چک را توقیف کنید