مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک و چک برگشتی

ملکی فروخته ام درسال99سه بار فسخ گردیده و چهارمین بار درسال1401مجددا قرارداد نوشتیم متاسفانه 14میلیارد درقرارداد3فقره چک قید شده و15 میلیارد با توجه به افزایش قیمت چکی جدا داده ودر این مدت مراودات کاری با ایشان داشته ومبلغ30میلیاردازش چک دارم 2فقره از چکهای جدا از فروش ملک برگشت خورده وحسابش مسدود شده ویک روز مانده به یکی ازچکهای ملک مبلغش را توسط دوستش بحساب من ساتنا کرده ومن چکش را برگشت زدم قرارداد میتونه فسخ بشه با توجه به اینکه در قرارداد هم درصورت برگشت هر کدام از چکهای قرارداد یکطرفه فسخ میباشد حالا چکار میتونم بکنم قرارداد فسخ میشود یا نه در ضمن نوشتیم در زمان انتقال سند اگر هرکاممان حضور پیدا نکردیم قرارداد فسخ و3میلیارد جریمه ممنونم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به لحاظ اهمیت موضوع شما و خاص بودن آن
باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قرارداد قابلیت فسخ دارد اما می‌بایست قرارداد شما بررسی شود چرا که تعهدات و مندرجات آن بسیار حائز اهمیت است