مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

با عرض سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز
من چند وقت پیشتر حسابم توسط پلیس فتا بدلیل شرکت در سایت های شرط بندی بسته شد بعد که توسط پلیس فتا فراخوانده شدم فهمیدم توسط کارت بانکی من تو سایت اعمال شارژ انجام میشده با اینکه من اصلن هیچگونه اطلاعی نداشتم و در بازجویی که توسط پلیس انجام شد و روی کاغذ هر آنچه میدونستم نوشتم اعتراف کردم هیچ گونه اطلاعی نداشتم و لپ تاپ و گوشی منم ازم گرفتن. و گفت پرونده باید بره زیر دست قاضی و ایشون نتیجشو اعلام کنه میخواستم بدونم وکلای عزیز چه نتیجه ای در انتظار من است در صورتیکه با اینکه هیچگونه اطلاعی نداشتم نگران هستم . ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، احتمالا، شما حساب بانکی خود را به شخصی اجاره دادید واز حساب اجاره ای شما اعمال مجرمانه انجام گرفته، باتوجه به فعل مجرمانه، شما فعلا بایدجوابگوباشید،