مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کارت بانکی من توسط همسر

با سلام ودرود،کارت بانکی من دست همسرم بوده و یکی از دوستانش برای انجام کاری برای او پول واریز کرده بود ، حالا اون شخص شاکی شده و میگه بنام شما واریز کردم ، و میخاد شکایت کنن،من از این جریان بیخبر بودم و کارتم را عوض کردم و دیگر به همسرم ندادم ، آیا برایم مشکلی بوجود میاد ؟یا میتونن حساب های مرا مسدود کنن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمال اینکه محکوم به پرداخت وجه بشوید وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به ادعای شخص دارد تحت شرایطی قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله چون پول به حساب شما
انتقال پیدا کرده است شما باید پول ایشان را مسترد نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید پول را مسترد کنید چون به کارت شما واریز شده بوده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با توجه به اینکه مبالغی به حساب جنابعالی واریز شده ممکن است واریز کننده مدعی پرداخت وجه مستقیم به شما باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر اثبات نماید بعنوان قرض واریز شده ومقروض هستید بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان مطالبه می باشد

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام بستگی دارد به اینکه از کارت شما برای چه مقصودی استفاده شده باشد...