مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده و کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید

من سرایدار هستم و با توجه به شغلی که دارم چون نمیتوانم بیرون کار کنم
دنبال شغل دوم اینترنتی و خانگی بودم
در برنامه دیوار دنبال کار میگشتم ک با ی آگهی رو ب رو شدم تلگرام پیام دادیم
که به من گفتن در زمینه رمز ارزها فعالیت میکنند و با توجه به قوانین بانک مرکزی که فقط اجازه میدن تا یه سقف مشخص برداشت وجه داشته باشند و ترکنشهاشون میلیاردی هست نمیتوانند تمامی تراکنش هاشون رو خودشون انجام دهند و به همین دلیل افرادی که در این زمینه فعالیت و آگاهی دارند رو به خدمت میگیرند که براشون تراکنشهاشون رو انجام بدند
و قرار شد یه درصدی هم از ترکنش هایی که براشون انجام میدم به عنوان دست مزد به من بدهند!
من هم چند روز براشون تراکنش انجام میدادم حدودا 100 میلیون شد توی یکی دو روز
که بعد دیدم حساب هام و کارت هام مسدود شدن
خلاصه پیگیری کردم تا اینکه امروز هم با من تماس گرفتند و گفتند که پول سرقتی به حسابم واریز شده و شاکی دارید!
خاستم بدونم من مجرمم در این موضوع! و حکمم چیه!؟ و چکاری باید انجام بدم !؟
ممنونم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما مسئولیت حقوقی خواهید داشت
و شما به پلیس فتا مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه فعالیت ارزی می بایست با مجوز بانک مرکزی باشد ، اقدام شما در جابجایی پول نامشروع جرم است می بایست به مرجع قضایی اثبات نمایید سونیت نداشته اید آ تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون اطلاع نداشته اید مجرم نیستید ولی احتمالا باید جبران خسارت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که نتوانید دفاع شایسته از خود نمایید امکان محکومیت شما زیاد است پیشنهاد می شود حتماً از کمک وکیل دادگستری متخصص بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد . و همچنین لازم به نظر می رسد که تمام مدارک و مستندات مربوطه پیرامون قضیه ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر حقوقی دارای مسئولیت هستید پس پلیس فتا موضوع را پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به پلیس فتا مراجعه نمایید و سریع شکایت کنید اگر بتوانید ثابت کنید که بدون اطلاع شما بوده شما مجرم نخواهید بود