مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات سال های قبل

سلام وقت بخیر
بنده کارمند یه شرکت خصوص بودم که حدود 10 سال کار در آن شرکت کار می کردم ولی قرارداد ها به صورت 3 ماهه منعقد می گردید، سنوات سالانه پرداخت می شد و هر سال مبلغی با عنوان سنوات، عیدی و مرخصی پرداخت می گردید که برگ تسویه رو هم امضا می کردیم، در پایان سال 1398 باتوجه صدور بخشنامه دیوان عدالت مبنی بر علی الحساب بودن سنوات پرداخت شده به کلیه کارکنان اعم از دائم و موقت به 3 نفر از همکاران به هنگام پایان کار سنوات سالهای قبل محاسبه و مابه التفاوت آن پرداخت گردید.
سوال این هست که ینده مشمول دریافت سنوات گذشته می شوم یا خیر و آیا پرداخت به 3 نفر از کارکنان می تواند برای دادگاه کار ملاک قرار گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

اگه تا یک سال اونجا کارکردین میتونید