مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملکی

سلام ملکی سند شش دانگ دارای دو دربند مغازه تجاری که قبلا سرقفلی ان مغازها رو وگذار نمودم سال 86 مسکونی ان را وکالتی وگذار نمودم و در وکالت قید شده به استثنا مغازه ها و در قولنامه قید شده زیرزمین و همکف و اول با متراژ مشخص ولی قولنامه رو بجای اینکه من امضا کنم اون زمان پدرم زنده بود امضا کرده حال به محض اینکه مراجعه کردم برای سرقفلیها اقدام نمودم این اقا رفت و یک طبقه خلاف اضافه کرد که از طریق شهرداری پلمب شد حال چه کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ساختن یک طبقه اضافه حتما باید با رضایت شما ( مالک ) باشد . شما می توانید درخواست تخریب طبقه اضافه و خسارات را به کمیسیون ماده صد شهرداری بدهید و در صورت عدم اقدام می توانید به دادگاه شکایت نمایید