مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر یک ملک و ایجاد مزاحمت برای ملک دیگر که اسناد آن کامل است

سلام و عرض ادب
بنده زمینی را که یک سند مادر دارد و همه کارهای مربوط به انحصار وراثت آن انجام شده و حتی حدود زمین برای وارث تعیین شده و نقشه آن تهیه گردیده است و یک تقسیم نامه که به امضای همه وراث نیز رسیده را از طریق مبایعه نامه و زدن وکالت از یکی از وراث خریده ام اکنون می خواهم اقدام به تهیه سند کنم ولی یکی از وراث می گوید من با این ورثه بر سر یک زمین بغیر از این زمین اختلاف دارم و ایجاد مشکل نموده است سوال بنده از شما وکیل محترم این است که آیا این دو دو موضوع به یکدیگر ارتباطی دارد یا خیر. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که این دو موضوع ارتباطی به یکدیگر ندارد و زمانی که یک زمین تقسیم شده باشه و تمام وراث و تقسیم نامه را امضا کرده باشند معتبر است و به این صورت اگر شما خریداری کردیم خللی در آن وارد نمیشه حالا اگر یک نفر از آنها همکاری نمی کنه شما میتونید از طریق دادگاه این اقدام را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هیچ ارتباطی نخواهد داشت
و شما میتوانید برای زمین سند مالکیت بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد این زمین اگر بین وراث اتفاق نظر باشد مشکلی نخواهد بود و در مورد زمین دیگر نیز اگر اختلافی بین وراث باشد میتوانید از طریق دادگاه دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اختلاف ورثه ربطی به شما ندارد و میتوانید برای زمین خود سند بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر ارتباطی نخواهد داشت