مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مجروحیت شیمیایی

سلام. پدر من در سال 1364 در عملیات کربلای 5 دچار شیمیایی شده و به مدت 21 روز در بیمارستان صحرایی و اعزام به بیمارستان 578 بستری بوده. کارت ایثار رو گرفته ولی پرونده بیمارستان رو نشد پیدا کنیم .ما چطوری میتوانیم پیگیرش باشیم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام شما تقاضای اعمال ماده 87 را به واحد خدمتی تقدیم کنید. حداقل 5 درصد جانبازی تعلق خواهد گرفت.