مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعلام مجروحیت به عامل شیمیایی

چرا پزشک قانونی بعنوان مرجع قضایی با بوجود محرز بودن به مجروحیت عامل شیمیایی بعد از کالبد شکافی علت مرگ را مورفین و اعتیاد به مواد مخدر متوفی اعلام کردند. در صورتی متوفی اثار شیمیایی در اعضای بدن خود داشته با وجود تاول های موجود در انگشتان پاها و عفونت شدید ریوی. عامل اعصاب و عدم شنوایی و بینایی .
ایا یک ادم معتاد به مواد مخدر چنین اوضایی دارد.
لطفا راهنمایی کنید چطور میشود پرونده را پیگیری نماییم. متوفی دوماه هست فوت شده است

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام عليكم
معمولا نظرات پزشكي قانوني بسيار دقيق ودوراز هراشتباهي ست اما درهرحال احتمال خطاهميشه وجود دارد
اگر اعتراضي به نظريه داريد حق طرح شكايت برايتان باقيست كه موضوع به كميسيون ارجاع ميشود
درتهران ادرس فلامك هست سمت غرب تهران