مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و عدم رعایت ایمنی در ساختمان

با سلام
اینجانب در یک مجتمع مسکونی 48 واحدی 6 طبقه و طبقه آخر مالک واحد می باشم. چندی است مجری احداث مجتمع، که یک شرکت تعاونی مسکن می باشد به منظور دریافت اخذ پایان کار و تاییدیه آتش نشانی، یک ژنراتور بزرگ (تامین برق اضطراری) به وزن بیش از یک تن بر روی سقف واحد ما نصب کرده است که با روشن شدن آن کل واحد (شیشه ها ، لوستر و ...) شروع به لرزش می کند و صدای و مزاحمت زیادی و احساس ترس ایجاد می کند. از طرفی خطر نشت گازئیل و آتش سوزی بر روی واحد و خطر ریزش سقف در هنگام زلزله به علت وزن زیاد وجود دارد. برای مدیر ساختمان و تعاونی نامه نوشتم ولی اقدامی انجام ندادند. (در نقشه ساختمان این مورد پیش بینی نشده است) لطفا راهنمایی کنید از تعاونی شکایت کنم یا مدیر ساختمان ؟ کجا شکایت کنم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانید هم به صورت حقوقی دردادگاه وهم بصورت کیفری دردادسرا شکایت کنید ازکسی که ژنراتوررانصب کرده به اتهام مزاحمت شکایت کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

طرف شما شرکت تعاونی است نه مدیر ساختمان