مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح رای دادگاه

با عرض سلام و خسته نباشید.
ما یک زمین زراعی داریم که منابع طبیعی، آن را ملی اعلام کرده بود ما شکایت کردیم دادگاه طبق نظر کارشناس رای به زراعی بودن اراضی ما صادر کرد. منابع طبیعی به رای بدوی اعتراض کرد و دادگاه تجدید نظر رای بدوی رو رد و حکم به ملی بودن، داد. طبق نظر کارشناس که گفته بود بعد از بازدید از محل اراضی فوق دارای درختانی هست از دهه پنجاه کاشته شده و اراضی فوق از اواخر دهه چهل احیا شده و داخل اراضی دارای نهر قدیمی و سنگ چین و گذرگاه قدیمی می‌باشد و در آخر نوشته بود که با توجه به عملیات احیا که از اواخر دهه چهل انجام شده ولی در عکس هوایی سال 46 نهر و درختان دیده نشده ضمنا نسق زراعی ما سال 48 می‌باشد. ما چیکار میتوانیم بکنیم و این که تجدید نظر استناد به عکس کرده می‌شود از قاضی درخواست کرد که وقتی نسق برای سال 48 می‌باشد، چگونه استناد به عکس سال 46 کرده. من رای به چندان قاضی نشان دادم گفتن درخواست اصلاح رای بدید چون رای دادگاه تجدیدنظر اشتباه صادر شده. ممنون می‌شود راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

درخواست اصلاح رای نمیتونید بدید
تنها راه حل شما اعاده دادرسی هست که اون هم شرایط خاصی دارد و اگر دلیل جدید تحصیل کنید میتونید درخواست بدید