مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم حجر

با سلام. پدرم سال 80 با تایید پزشک قانونی نوشتن که دارای اختلال هزیانی گزند و آسیب در حد جنون میباشند. دیگردنبالش نرفتیم و همین طوری گذاشتیمش. الان در سال 99 آیا میتوان حکم حجر گرفت و حکم را ارجاع داد به سال 80. یعنی تمام معاملاتی در این مدت کرده را میتوان باطل کرد؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

حکم صادره در خصوص حجر در صورتی به گذشته سرایت دارد که وجود آن علت در زمان مورد نظر شما به اثبات برسد