مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به جرم توهین، تخریب و ضرب و جرح عمدی

چند ماه پیش من و همسرم در حال عبور از خیابان قصد توقف ماشین در کنار خیابان را داشتیم که با توجه به اینکه راهنما زده بودم یه دستگاه خودرو با بوق زدن های زیاد اعتراض کرد. و کار ما به مشاجره کشید. سرنشینای خودرو دو نفر خانم بودند که با فحاشی بد نزدیک ماشین ما شدند و الفاظ رکیک به کار بردند. خلاصه الان رفتن از رو پلاک ماشین شکایت کردن که من که یه مرد باشم اون دوتا خانم و زدم توهین کردم عینکشونم شکستم و... میخواستم لطف بفرمایید و راهنمایی بکنید که تکلیف من چیه برای اینکه برم دادگاه چی باید به قاضی بگم. ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

اگر وارد صرب و جرح نشدید شهود ببرید و صرفا در دادسرا منکر شوید اگه فحاشی کردن هم حق شکایت بدای شما هم محفوظه