مشاوره حقوقی رایگان - پخش غیر قانونی عکس در فضای مجازی

سلام
بنده یک ماه قبل با شخصی آشنا شدم و طی این آشنایی من چندین عکس به ایشون از طریق پی وی تلگرامشون نه سیکرت چت دادم بخاطر اصرار های بی مورد ایشون چون میگفتن قصدشون ازدواجه و میخوان منو ببینن اما حالا ایشون دروغگو از آب دراومدن
و به بنده میگفتن عکسات رو ندارم درحالی که ذخیرش کرده
میخواستم بدونم امکانش هست که عکسامو پخش کنه و من نتونم ازش شکایت کنم یا اینکه پخش عکس بدون رضایت طرف غیرقانونی و جرم هست؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر بدون حجاب باشد وثابت شود که از ناحیه ایشان بوده است ،بلی.یاالله

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر عکس ها رو تغییری درش ایجاکند وپخش کند بله جرم است والا صرف پخش کردن عکس جرم نیست