مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین دلیل

سلام و عرض ادب.

فردی سندی را با خط خود نوشته و امضا و اثر انگشت من را جعل کرده در آن سند. متن نمونه درخواست تامین دلیل برای کارشناسی خط و امضاء و سابقه برگه و... میخواستم برای تقدیم به شورای حل اختلاف.

آیا باید درخواست رو به شورا ببرم یا دفتر خدمات قضایی ثبت کنم؟ اگر نیاز هست بنده را راهنمایی بیشتر بفرمایید. لطفا دریغ نفرمایید.

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام دفترخدمات الکترونیک