مشاوره حقوقی رایگان - کار

با سلام
کارگر سه شیفت کارخانه بودم ترک کار نمودم حقم را ندادن با مراجعه به اداره کار شکایت نمودم ولی آنها با سوءاستفاده از برگه هایی سفید امضایی که در اختیار آنها قرار داشت اثبات کردند که من هیچ حقی ندارم حالا من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام. به اتهام سو استفاده از سفید امضا موضوع ماده 673 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) بدوا حکم کیفری بگیریدو سپس به حکم شورای حل اختلاف اعتراض کنید

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

سفید امضا خود جرم است ولی برای اثبات ان نیازمند کارشناسی در این مرحله هستید ودر تایید کارشناس رسمی دادگستری که می توتنید ار طریق تامین دلیل از شورای حل اختلاف نیز این مورد را تقاضا کنید زیرا همانطور که همکار معزز گفتند میتوانید کیفری شکایت کنید اما چون کیفری می تواند ضرری ایجاد کند آنهم در صورتیکه نتوانید سفید امضا را به اثبات برسانید به همین دلیل بنده تامین دلیل با جلب کارشناس را پیشنهاد می کنم و بعد می توانید هر اقدامی حتی کیفری را با اطمینان خاطر بنمایید