مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط سازنده

سلام. من در یک طرح مشارکتی ساخت و ساز شرکت کردم. یک ساخت و ساز 10 طبقه که بنده قرار بوده مبلغ 330 میلیون تومان پرداخت کنم برای یک طبقه. قرار هم بوده که بعد از یک سال کار رو تحویل بده. اما الان 2 ماه از موعد تحویل گذشته و مبلغ 150 میلیون دیگر علاوه بر 330 میلیون از من میخواد ولی قراردادی به صورت کتبی بین ما منعقد نشده. با صاحب زمین قرارداد بسته شده. معلوم هم نیست کی کار آماده تحویل میشه و چقدر دیگر پول میخواد که واقعا به مشکل خوردیم. میخواستم بدونم راهی برای شکایت هست؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
قرارداد مکتوب ندارید اثبات مورد ادعای شما در خصوص موعد تحویل ملک و ثمن معامله سخت است بهتر است یک قراردادی با توافق یکدیگر تنظیم کنید تا قابلیت استناد داشته باشد در غیر اینصورت شما یک پرداختی داشته اید که معلوم نیست به چه دلیل بوده خرید ملک و یا قرض