مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن واحد مسکونی از طریق سازنده

باسلام پدرم در قید حیات است و در چند سالی که کار کرده ام درآمد یا همان حقوق ام را به پدر کم کم به او داده ام و او هم به عوض او واحدی به من داده واگذارنامه هم داده است همه برادرانم و خواهرم و مادر امضا و انگشت زده اند حتی واگذارنامه را یکی از بردارانم نوشته است ولی قیمت یا همان ثمن نوشته نشده آیا بعدا برادرانم و خواهرم و مادرم می توانند طلبه ارث کنند و سازنده تحویل نمی ده چگونه می توانم او را مجبور کنم تحویل بدهد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در قرارداد بیع ثمن معامله باید معلوم باشد و این موضوع میتواند به ضرر شما باشد برای راهنمایی بهتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است ثمن درج گردد و اسناد رسمی تنظیم گردد اعم از مبایعه نامه و یا صلحنامه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک مبایعه نامه تنظیم شود و ثمن تعیین و در آن پدر اقرار به دریافت ثمن نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پدرتان قرارداد قانونی تنظیم کنید.