مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. من به زنم وکالت طلاق دادم و ایشون مهریه و نفقه و اجرت المثل بخشید. برای بردن جهیزیه اش تو دفتر اسناد رسمی ثبت کردیم کل اثاث جهیزیه ای که اورده ببره به جز اون 4قلم اجناسی که من خریدم اول زندگیمون و ثبت شد امضا کردیم. من با ایشون لفظی و پیامکی که هست حرف زدیم که بخاطر مشغله کاریم قبل از اینکه اثاث جهیزیه خودشون ببرن من امضا کنم صورت جلسه که ایشون اثاث خودشو برده به غیر از اون 4تا قلم و بنده اینکارو انجام دادم بنا بر حرفی که زدیم و اعتماد کردم. بعد از امضای من اومدن اثاث خودشونو بردن و من بعدش اومدم خونه دیدم غیر از اون 4تا جنس من، تو اون چند سال زندگی نزدیک به 15 الی 20 میلیون تومان جنس خریدم برای خونه اونارم برداشته برده که فقط 15 میلیون پول لپ تاپ و پرینتر بنده بوده و مابقی اجناس خونه. بهشون اعتراض کردم که حق اینو نداشتن اینکارو انجام بدین نپذیرفتن و بعد از کلی توهین گفتن حقش بوده و فقط من اون 4تا قلمی که تو دفتر اسناد هم قید کردیم مال من بوده و هستش. از اعتماد اینجاب سوء استفاده کردن. الان میخوام اون اجناسی که من در زندگی خریدم و تو سیاهه نبودن بهم برگردونن و بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین چجوری میتونم به این حقم که قانونی هم هست و برای بنده هست بگیرم. سپاس.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

باسلام باید دادخواست استرداد اموال ثبت کنید
فاکتور و شهود نیز داشته باشید بهتر هست

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

شما دادخواست استرداد بدید ،میتوتید با شاهد و فاکتور خرید ،اجناس مذکور رو پس بگیرید