مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن اموال از خانمم بعد از درخواست استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید
همسر بند منزل رو ترک کرده بعد از سه ماه رفتم درخواست عدم تمکین کردم. بعد از ابلاغ به ایشون رفتن درخواست استرداد جهیزیه کردن. بعد از دو روز بدونی که به من ابلاغ کن با مامور تمام لوازم منزل رو بردن . من چه جوری میتوانم لوازم که خودم خرید که بعضی هاشون فاکتور دارم بعضی ها شون هم فاکتور ندارم باید برای اونایی که فاکتور ندارم شاهد ببرم یا کاری دیگه میشه کرد پس بگیرم تا بتونم یه زندگی با لوازم خودم براشون درست کنم تا عدم تمکین من قبول بشه تا برگردونم خانمم .
اگر بعد از این تونستم بگیرم و الباقی لوازم خرید میتونه از دوباره به هر دلیلی توقیف لوازم رو بگیره که عدم تمکین من قبول نشه که من محکوم شم . و من دو تا بچه یکی 3 ساله و 4 ساله دارم چه جوری میتونم برای نفقه برای اونا به خانم پرداخت نکن تا قبل از هفت سالگی .
ممنون خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر درخصوص استرداد جهیزیه رای غیابی صادر شده است باید نسبت به آن واخواهی کنید و در رسیدگی مجدد با دلایل و مستنداتی که در اختیار دارید ،اثبات کنید که وسایل متعلق به شماست تا آنها را به شما بدهند
نفقه طفل قبل و بعد از هفت سالگی با شماست و راهی برای عدم پرداخت نفقه طفل وجود ندارد.
موفق باشید