مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اموال شوهر با زيرخاكی

سلام من مهريمو به اجرا گذاشتم و الان در مرحله اجرائيه آن هستيم حكم جلب شوهرم را گرفتم كه شوهرم رفته دادخواست تقسيط سكه را داده و منم قبلا يك مالی رو توقيف كردم كه ارزش آن به اندازه يك چهارم مهريه مي ارزد و از طريق اداره ثبت استعلام و اقدام كرديم چيزي رسما به نامش نبود اما مال و اموال إسماً خيلي داره كه من مدركي ندارم كه اثبات كنم اما شوهرم كلي طلاي عتيقه زيرخاكي داره كه ميلياردها تومن ارزش داره كه من فقط فيلم و عكس اين زيرخاكي رو دارم كه قبلا شوهرم داخل حافظه گوشيم ريخت ولي شوهرم داخل فيلم و عكس نيست اما از پدر خدابيامرزش بهش رسيده كه پدرش در اين راه شكنجه ديد و پدرش اتفاقا پرونده كيفري داره و فوت كرد (موفق نشدند زيرخاكيها رو از دست پدرشوهرم در بيارند) آيا بنظر شما من با نشان دادن فيلم و عكس زيرخاكيها به قاضی كه از پدرش كه بابتش پرونده كيفري داره به شوهرم رسيده ميتونم ثابت كنم شوهرم مال و اموال داره تا دادخواست تقسيط مهريه اش رد بشه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام زیرخاکی ها اموال شوهرتوان و یا پدر شوهرتون نیستند و قاچاق هستند