مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی

باسلام بنده خودرویی خریدم که توقیف سیستمی بوده و بعد از دو سال توقیف فیزیکی شد بعد از توقیف اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمودم مبنی بر عدم انطباق نظریه کارشناس با اوضاع و احوال حاضر و عدم وجود دلایل مستند خواهان مبنی بر وجود برخود دو خودرو چرا که تمامی مراحل رسیدگی به پرونده بدوی تماما بدون حضور خوانده رسیدگی شده بود و حتی خودرو بنده کارشناسی نشده بود و فقط با اظهارات خواهان تنظیم و رسیدگی شده بود حالا بعد از جلسه رسیدگی به اعتراض ثالث رای صادر شده با استناد به ماده 9 شوراهای حل اختلاف مصوب 1394 قرار عدم صلاحیت و شایستگی در محاکم حقوقی تهران صادر میگردد و تا 20روز قابل تجدیدنظر میباشد ناگفته نماند که مبلغ خسارت اولیه زیر 20 میلیون بوده و با احتساب تادیه بالای 20میلیون شده حالا خواستم ببینم آیا میتونم ماشینمو آزاد کنم ؟ اصلا چه کار باید بکنم باتشکر از دادراه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، معترض اجرایی، در مرجعی گه ور

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
اگر تاریخ معامله قبل ازتوقیف بوده دعوای اثبات بیع ومتعاقبا بعد اخذ حکم قطعی ،رفع توقیف مقدور هست.