مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی به توقیف مال توسط اداره پنجم

سلام پارسال یک ماشین با مبایعه نامه عادی خریدم ولی هنوز سند نخورده. حالا متوجه شدم همسر فروشنده برای مطالبه مهریه اش از طریق اداره پنجم اقدام کرده و این ماشین راهم توقیف کرده.
آیا من میتونم اعتراض ثالث اجرایی بزنم؟ مرجع صالح برای رسیدگی کجاست؟ و من دادخواستم رو علیه کی ثبت کنم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم دادگاه نمایید و علیه فروشنده و همسر ایشان دعوی را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله دادخواست اعتراض ثالث دهید علیه فروشنده و همسرش

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.دادگاه،زوجه وزوج واجرای ثبت خوانده قراردهید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اعتراض ثالث به دادگاه محل اداده ثبتی که توقیف کرده.بر علیه طرفین اجرائیه.اداره ثبت لازم نیست

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام شما دادخواست صدورحکم مبنی بر رفع توقیف ازاتومبیل بدین چون ماشین دراثر اجرای تامین خواسته توقیف شده و من پرداخت ثمن‌ و مبایعه نامه دارای کدرهگیری داررو هم ضمیمه و اثبات کنید جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اعتراض ثالث اجرایی باید به طرفیت اصحاب پرونده اصلی که دادنامه اجرائی در خصوص آن صادر شده است، اقامه شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حق اعتراض دارید و حسب اینکه در کدام شهر و منطقه آن هستید دادگاه صالح مشخص می شود . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید