مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال برای فرار از دین

سلام. من به مدت چهار سال با همسرم عقد دائم کردیم. تو این مدت من را به خانه خود نبردند. در شرایط مهریه هم شرط کرده بودند که در آینده در صورت خانه دار شدن سه دانگ از خانه رو به نام من انتقال دهند. من به تازگی فهمیدم خانه را به نام پدر خود انتقال دادند و به من چیزی نگفتند. یک برگه عقدنامه شرعی دارم که سه دانگ از خانه به عنوان مهریه ام قید شده است.
الان نمی‌دونم به عنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت کنم یا به عنوان فرار از تعهد! دقیقا نمی‌دونم چه تاریخی به نام پدرشون زدن.شاید سه سال پیش شاید هم یکسال پیش!
در هیچ کدام از عقدنامه ها هم پلاک ثبتی و آدرس منزل قید نشده است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با درج چنین شرطی در عقدنامه در
مواردی می تواند شرط باطل باشد البته بستگی به متن شرط دارد

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید