مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و عرض ادب منزل 3طبقه ای در اطراف تهران با پدر خانومم که بصورت قولنامه میباشد شریک هستیم حال همسرم از بنده تقاضای مهریه دارد ولی هنوز اقدام نکرده ایا من میتوانم قبل از شکایت ایشان سهم خودم را طی قولنامه ی دستی به برادرم واگذار نمایم و پول انرا دریافت نمایم و اینکه به نظر شما دادگاه این قولنامه را فرار از دین میداند یا خیر و اینکه مبلغی را بعنوان ادای دین در قولنامه ذکر کرده ام و الباقی را طی یک فقره چک دریافت نموده ام ممنون از شما

پاسخ ها :

كريم  صحرائي كلجاهي

جناب آقای كريم صحرائي كلجاهي :

امکات فروش سهم شما در صورتی وجود دارد که همسرتان اقدام حقوقی نکرده باشد.
منظورتان از ادای دین را بیشتر توضیح بدهید تا پاسخگو باشم