مشاوره حقوقی رایگان - دایرکت اینستاگرام

با سلام
خواهر من برای یکی از هنرمندان فن پیج، داره، و یک فرد در دایرکت بهش پیام داده و گفته که یک سری عکس قدیمی از این هنرمند داره
و به خواهرم گفته که می خوای عکس ارسال کنم و خواهرم قبول کرده
و بعد پیام داد که البته عکس هایی که می فرسته خصوصی بوده و..
سوال من این که اون شخص می‌تونه ، عکس ها رو به اسم خواهر من پخش کنه؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
اگر منظور امکان نرم افزاری سوءاستفاده هست که کارشناس مربوط بایداظهارنظرکند لیکن لازم به ذکر هست انتشار عکس های خصوصی بدون رضایت صاحب عکس جرم محسوب میگردد بنابرین انتشار آنها بدون اخذرضایت از صاحب عکس و بنام خواهرشما میتواند موجب مسئولیت وضمان برای ایشان گردد.