مشاوره حقوقی رایگان - پخش عکس در مجازی

با سلام و خسته نباشید خدمت استادان گرامی، ببخشید من یکسال پیش با خانومی آشنا شدم توی اینستاگرام و با هم رابطه برقرار کردیم و به من گفت که از شوهرش طلاق گرفته، خیلی خوب به اشکال مختلف گولم زد و من دوسه بار که اینو با شوهرش دیدم، بهم میگفت داداشمه، حتی خود شوهرش هم میگفت داداششم و بهتون کمک میکنم به هم برسید، بعد از 5ماه فهمیدم که این اینستاگرامش که از همون روز اول بهم پیام میده توی گوشی شوهرش هم نصب شده و شوهرش خودش اینو تشویق به همچین کاری میکنه، ولی چون دیگه همه دنیا و آشنا و دوستان میدونستن من و این باهمیم و قول و قرار ازدواج داریم و اینکه خیلی عاشقش شده بودم.. واسه همین نتونستم ولش کنم و منو خیلی خوب بازی داد، بعدش بهم به دروغ گفت که طلاق گرفته و بهم گفت برو عکس 3×4 دوتا بیار برام تا من برم صیغه نامه رو تنظیم کنم، گفت تو از کارت بیکار نشو و من خودم همه چیو انجام میدم، حتی امضای منو هم بلد بود و بجای من همشو انجام داده بود، بعد شما با هم ازشیراز رفتیم شهرستان (آذربایجان غربی)
12روز موندیم و با همه اقوام و آشناها رفت و آمد و مهمونی رفتیم و این دیگه فکر میکردم کاملا زنمه، وقتی برگشتیم از شهرستان این دوباره غیبش زد و بهانه گرفت و رفت، بعدش متوجه شدم که این هنوز طلاق نگرفته و برای اینکه همه چیو بندازه کردن من،، به خانوادم و آشناها زنگ زده گفته که من ازش اخاذی کردم و پولشو خوردم و معتادم و فلان، در حالیکه همش دروغه و من برای ایشون پول خرج میکردم همیشه، خلاصه سر این موضوع من اعصابم خورد شد و به داداشش و دوتا خواهرش و دخترش پیام دادم که خواهرتون این بلاهارو سرم آورده، واسه دخترش و دوتا از دوس پسرای قبلیش که بهم الکی میگفت منو آبجی خودشون میدونن عکسای اینو فرستادم که لخت بود و بعد از یک روز اینارو مسدود کردم و با موبوگرام حذف دوطرفه زدم و حذف اکانت کردم،
حالا ایشون از پلیس فتا شکایت کرده بخاطر پخش عکس هاش، آیا با حذف اکانت قابل پیگیری هست؟؟ و اینکه ایشون پیش خودم و خانوادم هزارتا عکس به اشکال مختلف داره و همه پیاماش رو دارم، آیا من میتونم ازش شکایت کنم و یا از خودم دفاع کنم توی دادگاه؟؟
در ضمن ایشون کارشون همین جور سواستفاده ها بوده کلا، قبل از منم با چندنفر بوده که من چندتا عکس دونفرشونو در حال بوسیدن و حتی عکس سونوگرافی که از طرف حامله بوده رو دارم.
لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام. شما می‌توانید از ایشان شکایت کیفری کنید