مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به زنا

سلام خانمی مجرد و به اعتراف خودش 2سال که باکره نیست از من بجرم تهدید و ضرب و جرح و زنا زوری مکرر و فیلم برداری در حین زنا شاکی شدند من متاهلم ولی بجز چند پیام که هیچ اشاره ای به تهدید و فیلم و ضرب و زنا نشده در حد شوخیهای جزیی دو طرفه هیچ دلیلی ندارند چون واقعا نیست ولی پیامها کاملا واقعی هستند که شوخیهای نسبتا رکیک باهم داشتیم ایا پیامهام برای قاضی ملاکند؟ احتمال اثبات زنا هست؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پیام های ارسالی به عنوان اماره در کنار سایر دلایل قابل استناد است