مشاوره حقوقی رایگان - زنا و رابطه نامشروع

باسلام به حضور بزرگواران معروض هستم اینجانب از خانمی به جرم تدلیس در امر ازدواج شکایت نموده بودم و خودخانم و همسر ایشان اعلام نمودند هیچ رابطه ای بین ایشان نبوده و قرار منع تعقیب خانم صادر شد وقتی اینجانب اعتراض نمودم بعد اعتراض در خارج از دادگاه به توافق رسیدیم که خسارت اینجانب را بپردازند و به خاطر اعتماد به همسر زوجه رفتم رضایت نمودم و بعد چند ماه زوج همسر خانم رفته در یک شهرستان دیگر از اینجانب زنا و رابطه نامشروع شکایت نموده ایا راهی هست که خودمو تبرعه نمایم ایا اینکه به رابطه نامشروع و زنا محکوم می شوم ممنون از راهنمایی شما بزگواران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر پرونده مشابهی قبلا مطرح شده می توانید به شعبه اعلام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیح بیشتر دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به پرونده سابق استناد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مدارک و دلایل آن خانم دارد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اینکه همسر خانم رفته دوبار شکایت کرده چنانچه مربوط به همون زمان باشه که پرونده داتین می تونید به اون پروده استناد کنید و اگر شکایت کرده که پس از آن پرونده ارتباط داشتید این بحثی جداگانه است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد
تماس بگيريد