مشاوره حقوقی رایگان - اتهام زنا به عنف

با سلام
اگر شاکیه به اتهام زنا به عنف شکایت کند و من تبرئه بشم اما قاضی حکم به رابطه مطاوعی با رضایت بدهد و 100 ضربه شلاق حدی بنویسد آیا من بدلیل تبرئه از اتهام به زنا به عنف میتوانم از شاکیه بدلیل تهمت شکایت کنم؟و حکمش چیست؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر این مورد قابل شکایت نمی باشد چون قرار منع تعقیب صادر نشده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هنگامی شما در باب افتراء میتوانید از طرف مقابل خود شکایت کنید که قرار منع تعقیب صادر شده باشد که برای شما به این شکل نیست مضافا بر اینکه به دلیل اینکه به تبع شکایت شاکیه شما محکوم به جرم دیگری شبیه آن شده‌اید بنایراین شکایت شما نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به هیچ وجه ، رابطه مطاوعی در حکم زنای به عنف است و با توجه به محکومیت نمی توانید اقدام به شکایت نمایید