مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بنای مسکونی به مساحت 99 متر مربع در زمین زراعی متروکه خارج از بافت روستای اطراف فشم

با سلام
اینجانب در سال 1380 قطعه زمینی متروکه به مساحت 600 متر مربع خریداری و در همان سال بنای مسکونی 99 متری در ان ساختم
و سال 82 کنتور برق گرفتم. اکنون در دیماه 1399 برای ان انشعاب گاز گرفتم با مجوز اداره جهاد کشاورزی و اکنون اداره بنیاد مسکن
لواسان به دادگاه فشم شکایت تغییر کاربری نموده است خواهشمند است بفرمایید وضعیت من از نظر جریمه این میزان تغییر کاربری
انهم 19 سال پس از ساخت و سکونت در ان چگونه است ضمنا در باقیمانده زمین در سال 1382 پنجاه اصله درختان سیب و گردو و سایر
میوه هارا کاشتم و پرورش دادم که هنوز موجود و در گزارش بازدید کارشناس جهاد کشاورزی به ان اشاره شده است.
لطفا راهنمایی فرمایید. با احترام

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، جریمه ندارد، قلع قمع بنا، بنظر،م