مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مشاعات ساختمان

سلام
شرکتی در یکی از مناطق آزاد کشور اقدام به ساخت مجموعه مسکونی نموده و پس از فروش بالغ بر 90% واحدها به مشتریان و قبل از اخذ پایانکار و سند تفکیکی بدون اطلاع و هماهنگی با مالکین اقدام به ارائه درخواست تغییر کاربری 1200 متر از مشاعات به خدماتی را به سازمانهای مربوطه داده و با پرداخت عوارض متعلقه موافقت آنها را اخذ و به شخص ثالثی فروخته است.
1- آیا درخواست تغییر کاربری باید با اطلاع و هماهنگی مالکین انجام می شد ؟
2- تغییر کاربری فضای مشاعی به خدماتی و فروش آن به غیر با فرض موجود از نظر قانون چگونه است ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فضای مشاعی مال همه مالکین است کسی نمی تواند حتی بدون اجازه بقیه استفاده کند چه رسد به اینکه بفروشد، وکیل بگیرید معامله انها را باطل میکند. وکیل کشاورز