مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارائه پیامکهای طرفین و صدای ضبط شده به دادگاه

باسلام و خسته نباشید ببخشید یسوال مهم ازتون دارم من تو استوری واتساپم تو یه شرایط خاص حال روحیم خوب نبود و بر اثر حادثه ای که برام رخ داد و عشق زندگیم را از دست دادم بخاطر اخراجم از شرکت تو استوری یسری حرفای زشت و ناپسند زدم ولی اسم شخصی را نبردم یکی از کارکنان شرکت این موضوع بخودش نسبت داده و از من شکایت کرده و به من ‌پیام داد و اصرار داشت که من اعتراف کنم که منظورم با اون بوده و من گفتمش منظور من یا شما نبوده و یه پیام کلی بوده مخلص کلام پیامایی که باهم تبادل کردیم و یکبارم در حضور معاون شرکت و رئیس حراست گفته بودم که از روی شدت افسردگی و حال روحی بدم استوری گذاشتم را ضبط کردم و البته شنیدم که اون طرفم صدای منو ضبط کرده سوال من اینه نحوه ارائه صدای ضبط شده به دادگاه به چه صورت است؟ و آیا جرم محسوب میشود یا نه؟ صدای ضبط شده اگه تو فلش باشه مشکلی که نداره نه؟

پاسخ ها :

محبوبه پاک طینت سئیج

محبوبه پاک طینت سئیج :

قاضی بررسی میکند ازنوع حرفهای زده شده که ایاکسی مورد خطاب قرار گرفته یا نه وحالات روحی درتخفیف مجازات تاثیردارد