مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره خانواده

سلام خسته نباشید من همسرم معتاده و دست بزن داره خیلی هم بددهنه میخواستم ببینم ایا من درخواست طلاق بدم حضانت پسرم و که یک و نیم سالشه میتونم بگیرم و مهریه تعلق میگیره بهم ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات موارد فوق حضانت به شما واگذار میگردد و حقوق مالی خود را نیز میتوانید مطالبه کنید

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

سلام
بله شما باید بتوانید با اثبات اعتیاد شدید همسرتان عسر و حرج خود را ثابت نمایید و در صورت اینکه شما را مورد ضرب وشتم قرار داده با گواهی پلیس 110 و پزشکی قانونی نیز مراتب را به اثبات برسانید
مهریه به شما تعلق میگیرد
و نگهداری طفل تا 7 سالگی بعهده شماست و پس از ان بایستی عدم صلاحیت زوج ثابت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است.زن به محض عقد ازودواج مالک مهر می گردد و هر زمان می تواند آن را مطالبه کند