مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساختمان قدیمی بازسازی شده

با سلام و عرض ادب
خدمتتون عرض کنم که ما یک خانه باغی در یکی از روستاهای بخش کهک از توابع استان قم ساخته بودیم سال ساخت سال 1390 است پارسال از طریق اداره جهاد کشاورزی شهر کهک به من ابلاغ داده شد مبنی بر اینکه به اداره جهاد مراجعه کنم و بابت ساخت و سازی که انجام شده یه توضیح بدم کلاً یه ساختمون 30 متری است من رفتم اداره جهاد و رئیس خود اداره بود از من سوال کرد که به چه علت ساخت و ساز انجام شده خدمت ایشان گفتم این یک بنای قدیمی بوده که ما وقتی درختان تنومند گردو که در همان سال خشک شده بودند و درختان خیلی بزرگ بودند قطع کردیم با این بنای قدیمی برخورد کرد و تخریبش کرد و من همون بنا رو بازسازی کردم که نماینده جهاد رو برای بازدید فرستادند و با سیستم جی پی اس جهاد بررسی نقشه هوایی مربوط به 15 سال و 20 سال قبل مشاهده شد که این درختان حجمش به صورتی است که کف زمین مشخص نیست و فقط چیزی که مشخص بود سبزی برگ درخت بود بعد اعلام کرد که این جا کف زمین مشخص نیست و معلوم نیست که شما اتاقی داشته ای یا نه و ولی مجدد که بررسی کرد گفت یه چیزی اینجا مشخصه منم گفتم همون بنای قدیمی ماست دیگه .که مشکل رفع شده از اون به بعد دیگه هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه دیروز اومدن ساختمان منو خراب کردن
خراب کردن ساختمان به یک طرف درو پنجره و سقف و تانکر آب و وسایل موجود در اتاق رو تخریب کردند با توجه به اینکه پارسال به من ابلاغ فرستادند و من در ساختمان جهاد حاضر شدم و بابت ساخت و ساز توضیحات لازم رو دادم و کارمند جهاد برای بازدید اومد و گزارش بازدید شو نوشت و تمام شد تایید کردند و هیچ خبری نبود تا چند روز قبل که بدون ابلاغ بدون اطلاع و بدون اینکه به من خبر بدهند که ما می‌خواهم چه کاری انجام بدیم دیوار باغ و یک طرف کامل ساختمان رو خراب کردن وسایل من تخریب شده و با توجه به اینکه کسی نبوده و این ها ساختمان را خراب کرده بودند مقداریش کم و کسر شده و سرقت شده حالا شما زحمتکش راهنمایی بفرمایید من از چه طریقی و طبق چه ماده قانونی از این ها شکایت کنم آیا اصلاً اجازه تخریب بدون اطلاع به من رو داشتن آیا اجازه داشتن که وسایل من را تخریب کنند و به ضرر مالی بزنند با توجه به این که پارسال بازدید انجام دادند و تایید کردند که مشکلی نداره امسال چطوریکدفعه اقدام به تخریب. کردند ممنون از لطف شما
ضمناً به زمین همسایه ملکی من خسارت زیادی وارد شده چون لودر می‌خواسته وارد بشه و به ساختمان برسه زمینه همسایه ما رو و شارع و جوی آب رو و سنگ چین باغشو به کلی خراب کرده .

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
مراجعه شما به اداره جهاد، دلیل این نیست که شکایت تغییر کاربری اراضی زراعی وباغات را برعلیه شما نکنند بلکه با شکایت نماینده اداره، بررسی عکسهای هوایی و‌گزارش کارشناسی پرونده شما به دادگستری رفته‌و‌حکم‌به قلع و‌قمع بنا و تخریب اتاقک دادند .چون شما در اراضی زراعی و درخت دار ، درختهارا قطع کردید و بنا ساختید پس جهاد تا اینجا حافظ منافع بوده و کارش توجیه دارد اما اگر ملک همشایه شما تخریب شده حق طرح شکایت تخریب علیه مامورین جهاد و اجرای حکم را دارد .ضمنا هیچ اداره ای نمیتواند بخاطر منافع اداره اش اموال مردم را تخریب کند