مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

بنام خالق هستی،
با سلام،
احتراما اینجانب کارمند دادگستری بوده بلحاظ تراکم کاری کارت بانکی خود و همسرم را به یکی از ارباب رجوع دادم تا تحویل رییس بانک نمایند چون به همان روز چکم بایستی پاس میشد و از حساب همسرم مبلغ چک به حسابم انتقال می یافت ولی متاسفانه تحویل رییس بانک ننموده و خودش عملیات بانکی را انجام داده‌اند و مبلغ سه میلیون تومان را از کارت همسرم انتقال داده و بقیه را که بمبلغ یک میلیون تومان میباشد از کارت خودش انتقال داده و بلافاصله ظرف فقط هشت دقیقه همان مبلغ را از کارت همسرم دریافت نموده است حال بعد از گذشت یک و نیم سال برام پرونده رشوه تشکیل ومحکوم نموده اند و در تجدیدنظر نیز قطعی شده است حال بنده را راهنمایی فرمائیددر ضمن مراتب در همان موقع صورتجلسه شده و به امضای شاکی رسیده و بیان نموده که هیچگونه ادعایی نداشته و ندارم و همان صورتجلسه را سه نفر از همکاران امضاء نموده اند.
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرم رشوه جرمی است که کارمند یامامور باید در خصوص وظایفی که دراداره برعهده دارد از افراد مطالبه وجه کند والا اگر درمورد انجام کاری غیر ازوظایفش درخواست وجه کند جرم رشوه انجام نشده است همچنین درجرم رشوه هم رشوه دهنده وهم رشوه گیرنده هردو مجازات میشوند