مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

با سلام و خسته نباشید. ببخیشد بخش زیادی از زمین های پدر بزرگ بنده اکنون در حال انحصار ورثه هستند ارزش این زمین ها بیش از 3میلیارد تومن است لیکن پدر بزرگ بنده چند قطعه از این زمان ها را موقتی به شخصی داده است اما اکنون بعد از 50سال آن شخص ادعای مالکیت آن چند قطعه زمین را میکند و درخواست دوباره تنظیم سند داده است. از طرفی وراث 4نفر هستند 3خواهر و یک برادر که مادر بنده یکی از آنان است و آن برادر از دوخواهر وکالت تام الاختیار گرفته است مادر بنده بیسواد بوده و اطلاع نداشته که داره چه چیزی امضا میکند و از طرفی پرونده جلسات دادگاه زیادی را طی کرده است. لطفا راهنمایی های لازم رو به بنده بکنید چطور میتوانم حق مادر خود را بگیرم و وکالت تام الاختیار را ابطال کنم. ممنون.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام حتما باید مدارک دیده و بررسی شود حضوری به وکیل مراحعه کنید