مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. پدر من 35 سال پیش فوت کرده و در این مدت 35 سال برادرم روی زمین کشاورزی پدرم کار میکرده است،حالا عنوان میکند چون من 35 سال روی آن کار کرده ام این زمین حق من است و دولت و دادگاه نیز آن را تایید خواهد کرد،آیا این موضوع صحت دارد؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

بعد از فوت مرحوم پدرشما ورثه جانشین میشوند وبه نسبت سم الارث مالک اراضی پدر که مورث است خواهند بود وصرف تصرف به هر مدت که باشد موجب مالکیت متصرف ازجمله برادر شما نمی شود.بلکه حتی شما می توانید اجرت المثل دوران تصرف برادر خود در اراضی پدری را از ایشان به نسبت سهم خود مطالبه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ولی به برادرتان حق ریشه تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

و با شرایطی خاص ، اجرت المثل ایام تصرف ایشان وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست دادخواست انحصار وراثت داده شود و سپس اقدام نمود