مشاوره حقوقی رایگان - حوادث ناشی از کار

با سلام من سه سال پیش تو یک کارگاه نجاری کار می‌کردم اونموقع 14 سالم بود طی حادثه ای دست من به تیغ دستگاه گرفت چهارتا انگشتم قطع شد و بعد از عمل جراحی پیوند موفق خورد کارفرما نه هزینه بیمارستان داد و فیزیوتراپی و.....
بنده بعد از سه سال میتونم شکایت کنم
اینم خدمتتون بگم لحظه ای که خواست از کارگاه خارج شد اخطار داد که دستگاه رو روشن نکن

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام علیکم. از نظر کیفری این امر قابل شکایت نیست اما از نظر حقوقی و یا اداره کار می توانید اقدام کنید.