مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام
دادگاه برای من 58 میلیون دیه بریده به خاطر حادثه کار " الان حکم من قطعی شده و 10 روزه که رفته اجرای احکام
چند روز طول میکشه تا دیه پرداخت شود؟
لازم به ذکر است که اینجانب بیمه نبوده و پیمانکار شرکت ملزم به پرداخت دیه است.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، بستگی دارد به اینکه پیمانکار دادخواست اعسار داده باشد یانه.

پرسشگر :

تو چند روز معلوم میشه دادخواست اعسار داده یا نه؟!الان بیشتر از 10 روزه پرونده من رفته اجرای احکام،وضع مالیش خوب هست مگ میتونه دادخواست اعسار بکنه؟!
خودم وکیل دارم ولی به تماس ها پاسخ نمیده و زیاد پیگیر پرونده نیست متاسفانه
خیلی ممنون که بدون هیچ چشم داشتی پاسخ سوالات و میدین ❤

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

با كليه پيگيريها بيشتراز١ماه طول نميكشه

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با مراجعه شما به اجرای احکام ابتدا نامه توقیف اموال داده میشود
در صورت عدم پرداخت جلب صادر میشود